Гарного настрою і позитиву нашим відвідувачам!

Працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради зацікавлені залучати якомога більше відвідувачів з метою надання різних видів соціальних послуг.  Прийом громадян здійснюється керівниками центру та завідувачами відділень та надається консультація щодо надання соціальних послуг відділеннями згідно Державних стандартів. Фахівцями соціальної роботи проводиться роз’яснювальна робота щодо умов встановлення на облік до відділень територіального центру. Протягом року виявлено та прийнято первинно на обслуговування 530 громадян нашої громади. Взагалі протягом 2023 року надано соціальні послуги 2148 особам похилого віку, особам з інвалідністю та внутрішньо переміщеним особам.

Працівники відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги протягом 2023 року надали послуги перукаря, швачки, взуттєвика, робітника з дрібного ремонту та послуги прання 1303 особам пенсійного віку та особи з інвалідністю громади, з них 312 осіб сільської місцевості.

Послуга швачки  користується попитом: підшити, застрочити, підігнати одяг за розміром чи статурою. Швачки Оксана Сугак та Любов Кочерга здійснюють дрібний ремонт одягу підопічних. Завжди мати змогу носити зручний гарний одяг, не витрачаючи зайві кошти – це бажання кожного жителя нашої громади, особливо це стосується найбільш уразливих категорій населення. Дозвольте собі бути привабливими, і нехай одяг, що носите, додає Вам гарного настрою і позитиву! Ми чекаємо на вас за адресою проспект Володимирський, 37. Контактні телефони: 62-057, 77-336.

 

Заступник директора ТЦСО

Жанна Даценко

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови