У Лубнах відзначили День Гідності та Свободи

20 листопада об 11 годині за участю влади міста та представників громади, біля пам’ятника давньоруському воїну відбувся невеликий мітинг до Дня Гідності та Свободи. Захід проводився із урахуванням карантинних обмежень.

Цієї п’ятниці з  нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи  керівництво міської ради разом з представниками громадських організацій (учасниками та ветеранами АТО/ООС) віддали шану патріотизму і мужності своїх співвітчизників, які восени 2004-го та в листопаді 2013 – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини , національних інтересів держави.

Після звучання Гімну України, який відкрив урочистий мітинг, ведуча Валентина  Павлічук запросила до вітального слова міського голову Олександра Грицаєнка.  Олександр Петрович привітав присутніх із визначним національним святом, відзначивши те, яке особливе значення для кожного українця мають понять «гідність», «свобода», «патріотизм», адже саме в ім’я цих ідеалів було покладено життя герої нового часу – Революції Гідності, Майдану.

Полеглих героїв під час Революції Гідності, за свободу та територіальну цілісність України під час антитерористичної операції, вшановано хвилиною мовчання.

1

2

3

4

5

6

7

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови