Секрет довголіття – у праці та в душевній гармонії

14 січня  свій 100-річний ювілей відсвяткувала жителька нашого міста Ольга Іванівна Комлач. Багато теплих привітань та побажань отримала довгожителька у дні відзначення такої знаменної дати.

Завітали за адресою, де тепер мешкає старенька, заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко та депутатка обласної ради, директорка територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Наталія Сухонос.

У свої 100 років Ольга Іванівна Комлач має світлий розум, добру пам’ять, читає пресу та активно цікавиться життям навколо. У розмові легко згадує і жваво розповідає про все, що довелось побачити на своєму довгому і досить нелегкому віці. 

Народилася вона у с.Плехів, що на Оржиччині, за плечима довгожительки 39-річний трудовий стаж, довелось пережити й роки  голодомору, а під час Другої світової війни стати санітаркою, доглядати за пораненими бійцями, тоді, як її чоловік також воював на фронті.

У мирний час Ольга Іванівна трудилася на підприємстві «Лікраспром», в останні роки, перед виходом на заслужений відпочинок, працювала агрономом, любила свою справу й завжди сумлінно ставилася до будь-яких обов’язків. А ще ніколи нікому не заздрила, даремно не гнівалася та не тримала зла за душею. Саме ці якості, як розповіла вона почесним гостям – заступниці міського голови Ірині Харченко та депутатці обласної ради Наталії Сухонос, допомогли дожити до такого поважного віку.

На жаль, чоловік та син вже відійшли за межу вічності, про них старенька згадує з винятковою любов’ю, повагою та теплом. Проте, зараз вона мешкає з донькою та зятем, які огортають бабусю турботою, має п’ятеро внуків та троє правнуків, двоє з яких зараз захищають Україну від ворога.

Мріє ювілярка побачити  довгоочікувану перемогу та відсвяткувати її разом зі своєю дружною родиною. Саме цього й побажали їй Ірина Харченко та Наталія Сухонос, які вручили  довгожительці квіти та пам’ятні подарунки.

Завітали, щоб привітати Ольгу Іванівну й депутатка Лубенської міської ради Катерина Скуратовська, голова ради ветеранів міста Олексій Пивовар, голова вуличного комітету Тетяна Яценко, які також не залишили довгожительку без подарунків.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови