Нові втрати. Сумуємо...

Нові втрати. Сумуємо...

Біль і сльози, туга й розпач, відчуття непоправної втрати… Тепер все це – частина нашого життя. Глибокі рани залишають на серці трагічні звістки, що надходять на Лубенщину.

12 січня в районі н.п. Роботине, Пологівського району, Запоріжської області, під час виконання бойового завдання, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинув наш земляк - старший навідник мінометного взводу механізованого батальйону, старший солдат БОЙКО ВІТАЛІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ.

Віталій Олександрович народився 8 грудня 1980 року в Лубнах. Закінчив Лубенську загальноосвітню школу №8, а пізніше – професійно- технічне училище №53 в с. Войниха. Мав хорошу мирну професію водія, тракториста.

Працював на Лубенських підприємствах «Грейд плюс», «Лубни-м’ясо» та на підприємствах Києва.

Віталій Олександрович був життєрадісною  і веселою людиною, душею компанії, мав багато друзів, яким завжди поспішав прийти на допомогу. Вмів майструвати. Любив природу – рибалка, подорож до лісу по гриби завжди приносили йому задоволення.

Він був хорошим батьком. І хоч намагався багато часу проводити зі своєю маленькою донькою, та, на жаль, не судилося побачити її дорослою. Він захистив від ворога своїх дітей, сім’ю, наш край та Україну.

Вічна шана, пам’ять, наша вдячність і доземний уклін Герою.

Сумуємо разом з дружиною, сином та донькою, мамою, батьком та сестрою, рідними та друзями. Наші щирі співчуття та глибока вдячність.

Прощання з БОЙКОМ Віталієм Олександровичем відбудеться  24 січня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови