Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

24 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради, яке проводив Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко. Перед початком роботи він повідомив, що на території громади оголошено День жалоби, оскільки сьогодні проводились церемонії прощання одразу з трьома земляками, які поклали життя за Україну. Пам’ять про героїв Лубенщини присутні вшанували хвилиною мовчання.

Розпочавши розгляд питань порядку денного, члени виконкому заслухали інформацію начальника управління освіти Мирослава Костенка про затвердження проєктної документації та проголосували за прийняття цього рішення.

Перейшовши до опрацювання проєктів комунальної галузі, які представив в.о. начальника Управління, начальник відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства Олександр Яременко, обговорили та затвердили проєкти рішень з наступних питань: про затвердження переліку об’єктів та видів робіт для відбування покарання у виді громадських робіт, про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста, про затвердження ліміту водопостачання промисловим підприємствам, організаціям, установам, фізичним особам- підприємцям та сільському населенню на 2024 рік. Проте, питання щодо встановлення скоригованого тарифу на теплову енергію ТОВ «Полтавські теплові мережі» не було підтримано членами виконавчого комітету.

Завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій Олег Міщенко доповів про внесення змін до рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 23.06.2021 року № 132» Про затвердження Положення про місцеву автоматизовану систему централізованого оповіщення, про внесення змін до складу комісій, створених при виконавчому комітеті Лубенської міської ради та про створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення (МАСЦО) в населених пунктах Лубенської міської територіальної громади.

Ряд будівельних питань озвучені начальником відділу містобудування та архітектури Андрієм Шмонденком:

про комунальну забудову;

про житлову та громадську забудову і благоустрій;

про розміщення об’єкта сезонної торгівлі та укладання договору земельного строкового сервітуту;

про надання дозволу на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

Ці та решта питань, що містили інформацію з обмеженим доступом та склали порядок денний виконавчого комітету, були обговорені та опрацьовані упродовж проведення засідання.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови