Екскурсія школярів до бібліотеки

24 січня Лубенській міській бібліотеці для дорослих імені Володимира Леонтовича зустрічала гостей – учнів 5, 6, 7 класів Снітинської гімназії, які у супроводі педагога-організатора Наталії Руденко, вчителя історії та географії Лідії Кулик знайомилися з книгозбірнею та рядом бібліотечних послуг, які надає бібліотека користувачам.

Екскурсію для молоді провела завідуюча книгозбірні Світлана Голуб. Діти дізнались про історію бібліотеки, яка сягає корінням у далекий 1954 рік та почули про нашого земляка, українського, громадського, політичного діяча, міністра земельних справ Української Держави, письменника, мецената з хутора Оріхівщина (нині с. Оріхівка Лубенської ОТГ) Володимира Леонтовича, ім’я якого носить книгозбірня.

Тепер молодь знає як користуватися послугами абонементу та читального залу та як працювати з алфавітним та систематичним каталогами аби знайти потрібне друковане джерело.

Отож бібліотечний урок засвоєно, а якщо новим користувачам знадобиться допомога, то бібліотечні працівники нададуть її миттєво, бо завжди раді відвідувачам, які люблять читати, шанують книгу, підвищуючи свій інтелектуальний рівень!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови