Вчимося дбати про ментальне здоров'я у фахівців

Благодійна організація "Світло надії" реалізовує проєкт "Інтегрована підтримка ментального здоров'я уразливих категорій населення у Полтавській області". Він спрямований на поліпшення психологічного благополуччя клієнтів та повернення до задовільного функціонування в повсякденному житті.

Важливим показником професійної діяльності фахівця соціальної сфери є сформовані вміння саморегуляції, що включають здатність розуміти та приймати власний емоційний стан і керувати поведінкою задля оптимального вирішення складних професійних завдань.

Несформовані вміння регулювати власні емоційні стани, слабоконтрольовані афективні настрої та стреси виступають перепонами для успішної професійної діяльності, призводять до розладів у міжособистісних

відносинах у колективах, сім'ях, перешкоджають досягненню запланованих цілей 1 реалізації намірів, провокують соматичні розлади.

Психологами організації буде проведена ознайомча зустріч з програмою групових занять «Трансформація травми» для соціальних працівників. Заняття в групах розвитку навичок управління психікою та тілом -- це спосіб навчитися піклуватися про себе і практикувати ці навички разом з іншими в атмосфері співчуття 1 підтримки. Ми вивчатимемо та практикуватимемо різноманітні навички, які допоможуть вам змінити ставлення до стресу, хвороби та свого Життя.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови