У Центрі культури і дозвілля відбувся концерт на підтримку ЗСУ

26 січня лубенці зібралися у Центрі культури і дозвілля, аби послухати гарну музику і зробити внесок у нашу майбутню перемогу. Захід відбувся спільно з БО БФ «Спільні справи» (керівник – Катерина Скуратовська).

Головною метою заходу було – зібрати кошти на придбання на 100 FPV дронів для 54 ОМБР, для ефективного знищення ворожої техніки та живої сили противника. Перед концертом силами Лубенського професійного ліцею та «Мальовничої майстерні» організовано благодійний ярмарок.

Левова частка зібраних коштів – це проведений аукціон, на якому прапор з підписами воїнів було продано за 20 тисяч гривень одному з небайдужих підприємців Лубенщини.

У концертній програмі взяли участь: ансамбль «Лубенка», Лія Сталь, Петруччіо Андрійцьо, Надія Улішак, дитячий вокальний ансамбль «Калиновий цвіт», гурт «Трибуна-Л», Антоніна й Володимир Лоік та інші співаки, які вражали, надихали й радували піснею. Танцювальний колектив «AS DANCE» додали руху й енергії.

46 тисяч 506 гривень зібрали на благодійному концерті та ярмарку у Центрі культури і дозвілля. Всі донати передано воїну ЗСУ Сергію Гаврилюку просто на сцені. Знаємо: вони допоможуть нашим хлопцям нищити ворога та захищати нашу землю.

Вдячні усім, хто брав участь, хто зробив благодійний внесок. Ми переможемо!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови