Терцентр співпрацює з благодійними фондами

Минулого тижня працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради зустрілися з представником благодіійної організації Благодійний фонд «Право на захист» Альоною Тітаренко, яка є фахівцем  з питань моніторингу внутрішньо переміщених осіб.

На даний час в територіальному центрі на обліку перебуває 96 переселенців. Всі вони на безоплатній основі отримують соціальні послуги, а також при наявності -гуманітарну допомогу. Благодійний фонд «Право на захист» є одним з лідерів правозахисного руху в Україні, має потужні позиції у сфері захисту прав міграційних осіб. Фонд працює у 21 області України і допомагає всім, хто потребує підтримки. Не виключенням стала і Полтавська область.

Представниця фонду «Право на захист» цікавилася потребами в центрі переміщених осіб та готовністю надати благодійну допомогу найближчим часом для установи.

Допомогою також зможуть скористатися і підопічні , які перебувають на обліку в територіальному центрі з нашої громади. Така підтримка дасть змогу підвищувати якість та комфорт отримання соціальних  послуг.

Директор територіального центру

Наталія СУХОНОС

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови