Радіємо поверненню з полону земляка

Нарешті й добрі новини завітали на Лубенщину.

Вчора звістку про те, що серед звільнених із полону 31 січня українських військових є й наш земляк Іван Бурдим, переказували один одному знайомі й незнайомі лубенці. І раділи так, ніби це справді рідна й близька людина. Емоції й сльози переповнювали. Довгі, важкі, безрадісні місяці очікування, тривоги й відчаю нарешті позаду.

Іван – випускник Лубенської загальноосвітньої школи №1. Закінчив її у 2008 році. За легкий і світлий характер, гумор і чуйність його любили не лише вчителі й однокласники, а й учні паралельних, старших і молодших класів.  Жвавий і веселий Іван – гравець шкільної команди КВН «Кадри». А ще – він опора мамі, чоловік в домі, який ще змалечку вмів і все робив своїми руками.

Певний час Іван шукав свій шлях у житті і нарешті пов’язав його зі Збройними Силами України, підписавши у 2021 році контракт. Доля привела його до Маріуполя. Саме там він служив командиром відділення роти охорони Маріупольського РТЦК та СП. З початку повномасштабного вторгнення росії  Іван Бурдим вважався зниклим безвісти. Лише влітку минулого року вдалося  дізнатися, що він живий і знаходиться в полоні.

І ось вчора він нарешті сам зателефонував мамі. «Уяви, він телефонує і сміється…», - каже мама захисника.

Сподіваємося, вже скоро Іван зможе особисто розповісти про себе, поділитися враженнями про пережите.

А ми радіємо поверненню Івана і щиро зичимо йому здоров’я, витримки й наснаги!

Віримо в краще! Мрії збуваються! Все буде Україна!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови