Відбувся тренінг з проєктного менеджменту

5 лютого у м. Лубни в приміщенні картинної галереї відбувся черговий тренінг з проєктного менеджменту, організований АОМС «Асоціація учасницького розвитку громад» у рамках проєкту «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області» за підтримки Програми з відновлення та розбудови миру ПРООН.

Метою цього тренінгу була підтримка діяльності Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Лубенської територіальної громади та проведення навчання і консультацій щодо написання грантових заявок для співпраці з ПРООН.

Модерували захід експерти АОМС «Асоціація учасницького розвитку громад» Роман Широких та Артем Іванюк.

Приємно відзначити, що на тренінгу крім членів робочої групи, працівників структурних підрозділів виконавчого комітету та освітніх закладів, які дотичні до підготовки проєктних заявок, були присутні ще й представники громадських організацій та значна кількість молоді (студенти Старобільського фахового коледжу Луганського національного університету імені Тараса Шевченка).

У своєму вступному слові заступник Лубенського міського голови Ірина Харченко привітала усіх учасників тренінгу та наголосила на тому, що отримання міцних ґрунтовних знань з проєктного менеджменту на даний час є першочерговим завданням не лише для працівників органів місцевого самоврядування, а й для усіх небайдужих громадян, які прагнуть змінити нашу громаду і державу в цілому на краще. Зазначила, що завдяки ініціативності та командній роботі фахівців у громади вже є вагомі здобутки у залученні додаткових джерел фінансування як з державного бюджету, так і від міжнародних фінансових організацій. Висловила сподівання, що саме від молоді будуть надходити свіжі ідеї і цікаві пропозиції, адже небайдужа молодь завжди є рушійною силою позитивних змін у суспільстві.

Під час тренінгу його учасники закріпили знання щодо життєвого циклу проєкту та пріоритетних напрямків заявок, формування мети, завдань та цільової аудиторії проєкту, складання бюджету, його моніторингу та оцінки. У дружній та невимушеній обстановці під час роботи в групах було напрацьовано кілька проєктних заявок, презентовано їх та отримано зворотній звʼязок від експертів.

Тож у майбутньому чекаємо від учасників тренінгу гарних цікавих проєктів та втілення їх ідей у життя.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови