Чистота - запорука здоров'я

Турбота про людей похилого віку та осіб з інвалідністю, забезпечення їх доступними та якісними соціальними послугами – основна мета діяльності територіального центру Лубенської міської ради. При відділенні надання адресної натуральної та грошової допомоги функціонує соціальна послуга з прання білизни та одягу. Пенсіонери громади, в яких відсутні умови для прання або за станом здоров’я не в змозі самотужки випрати білизну, можуть звернутися за даною послугою до територіального центру.

Привітний і доброзичливий соціальний робітник з прання білизни Світлана Демент завжди вправно виконує свої функціональні обов’язки – приймає, сортує, якісно пере, сушить та видає чисту білизну. Її робоче місце облаштоване як пральною, так і сушильною машинами. Тому, випрану білизну старенькі отримують уже чистою та висушеною. За 2023 рік Світлана Демент надала понад 700 соціальних послуг з прання білизни.

А ще Світлана Демент творча людина, дуже любить малювати, тому її картини додають гарного настрою не тільки колегам по роботі, а й нашим відвідувачам. Підопічні територіального центру завжди вдячні соціальному робітнику за фаховість і старанність в роботі. Послуга надається на безоплатній основі.

Для отримання соціальних послуг гостинно запрошуємо до територіального центру за адресою: вул.Григора Тютюнника, 21; контактний телефон 77-336.

 

Директор Терцентру

Наталія Сухонос

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови