Разом до добрих справ!

Піклування про людей поважного віку, самотніх, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб є одним з пріоритетів роботи Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Лубенської міської ради. Наша установа тісно співпрацює з громадськими та релігійними організаціями, що не стоять осторонь допомоги людям, які опинилися в скрутних життєвих обставинах.

Прикладом узгодженої співпраці є і Полтавська обласна благодійна організація «Спілка Саморитян». Відрадно, що зовсім недавно при організації відкрився сучасний Центр психосоціальної підтримки для населення нашої  громади.

У затишному та гостинному приміщенні Центру відбулася зустріч з внутрішньо переміщеними особами із зони бойових дій та окупованих територій. Як керівник територіального центру, запросила присутніх відвідувати і нашу установу та стати на облік для отримання соціальних послуг. Приємно, що у нашій громаді функціонує декілька партнерських центрів, пріоритетом яких є допомога найбільш вразливим верствам населення.

Зустріч минала у теплій, невимушеній атмосфері, про яку подбала соціальний працівник Ольга Чернікова, а волонтери центру пригостили всіх присутніх запашним чаєм та печивом.

Тож скористатися соціальними послугами, відвідати цікаві заходи, взяти участь у різноманітних зустрічах можна в територіальному центрі за адресою: вул.Гр.Тютюнника,21 , а також і у Центрі психологічної підтримки за адресою: пр.Володимирський,99.

Директор ТЦСО

Наталія Сухонос

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови