Оперативна інформація станом на ранок 15.02.2024 р.

Слава Україні! Розпочалася 722-га доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує тактику терору, завдає ракетних та авіаційних ударів, здійснює обстріли з реактивних систем залпового вогню не тільки по військових, а й по численних цивільних об’єктах нашої держави.

Протягом минулої доби відбулося 83 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 106 авіаційних ударів, здійснив 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнали багатоповерхові та приватні будинки, а також об’єкти критичної інфраструктури.

Зранку 15 лютого російські окупанти влаштували чергову масовану ракетну атаку на Україну, застосувавши стратегічну авіацію. Повітряна тривога охопила усю територію країни.

Водночас наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 10 районах зосередження особового складу та по 3 зенітно-ракетних комплексах окупантів.

Підрозділами ракетних військ завдано ударів по 6 районах зосередження особового складу, 5 артилерійських засобах, 3 складах боєприпасів та паливно-мастильних матеріалів, 3 засобах радіоелектронної противника.

Станом на ранок 15 лютого 2024 року ситуація на території Лубенської громади стабільна та контрольована.

Через високий рівень захворюваності на гострі респіраторні інфекції (включно з COVID-19), просимо мешканців громади дотримуватися основних індивідуальних профілактичних заходів (миття рук з милом або обробка спиртовмісними антисептиками, утримання від контактів з особами, що мають симптоми ГРВІ, регулярне провітрювання приміщень). Бережіть себе та своїх рідних.

Звертаємося до мешканців громади з проханням економно споживати електричну енергію. Вимикайте всі не критично важливі електроприлади. Допоможіть енергетичній системі України!

Крім того, через постійні атаки ворога на критичну інфраструктуру держави, попереджаємо й просимо мешканців не наражатися на небезпеку та обов’язково знаходитися в укриттях під час чергового оголошення повітряної тривоги. Будьте свідомими та обачними!

За рішенням Ради оборони області, з 5 квітня комендантська година триває з 00:00 до 04:00 години ранку. У цей час забороняється пересування населеними пунктами без документів, що посвідчують особу та спеціальної перепустки.

Цілодобові телефони міської ради: 71- 432, 066- 342- 27- 9

Слава Україні! Вистоїмо!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови