У центрі культури і дозвілля вітали військових паливної служби

Цієї суботи до Центру культури і дозвілля з концертом завітав фольклорний гурт «Святовид», заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України, аби привітати військових з професійним святом.

Робота задля перемоги ведеться не лише на лінії фронту, необхідність злагодженої роботи тилових служб забезпечення важко переоцінити. А одним з найважливіших напрямків є постачання палива для потреб військових.

Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко привітав військових з Днем паливної служби Збройних Сил України, наголосив на важливості її роботи, на знак вдячності вручив подяки й сувеніри досвідченим та старанним працівникам й службовцям.

З привітальним словом до присутніх звернулися начальник Лубенської військової адміністрації Сергій Сіряченко та керівник БФ «Карітас Лубни», настоятель релігійної громади української греко-католицької церкви в Лубнах, Василь Улішак.

Пісенним дарунком від нашої громади став виступ вокального тріо Віталія Циганника, Юрія Іванченка та Ілони Метели.

Фольклорний гурт «Святовид» виступає для підняття бойового духу українців по всій території України, в тому числі й на передовій. У виконанні військових артистів звучала народна вокальна та інструментальна музика. Професійне виконання, патріотизм та козацький запал звучав у кожній пісні чи музичній композиції. Добре відомі та незнайомі мелодії надихали, гартували волю, посилювали віру та вселяли надію.

Зараз наша Україна єдина, як ніколи. Кожен її громадянин відчуває нашу національну ідентичність. А такі заходи покликані підкріплювати цю єдність піснею, культурою, мовою. Дякуємо артистам за подаровані емоції, а нашим військовим – за відмінну службу.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови