Зустріч з психологом у терцентрі

Днями у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулася зустріч з психологом Вікторією Соляник і відвідувачами територіального центру.

На початку заходу Вікторія Соляник разом з колегою, соціальним працівником Комаровою Оленою, презентували свою діяльність та розповіли  про особливості роботи Мобільної бригади, що працює в м.Лубни за підтримки UNFPA, Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні, у координації з Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Міністерство соціальної політики України. Послуги мобільних бригад надаються завдяки фінансовій підтримці уряду Норвегії (Royal Norwegian Embassy in Kyiv) через виконавчого партнера БО "БФ "Посмішка ЮА".

Проблеми домашнього насильства, погіршення психологічного здоров'я, соціальна ізоляція, побутові негаразди, невпевненість у майбутньому і тривога за рідних та близьких, особливо загострилися після початку повномасштабної війни. Все це призводять до порушення ментального здоров’я громадян нашого міста, а особливо літніх людей.

Тож у територіальному центрі психолог провела практичне заняття на тему: «Практика заземлення. Як швидко стабілізуватися». Присутні уважно слухали як техніка заземлення допомагає полегшити стан здоров’я, впорядкувати свої думки, вивести організм з тривожних емоцій та панічних атак.

Підтримка психічного здоров’я літніх людей стала одним з пріоритетних завдань Територіального центру, тож щопонеділка запрошуємо до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) на заняття з психосоціальної підтримки, разом з психологом Вікторією Соляник та з подальшим емоційним розвантаженням (медитацією).

 

Завідувач відділення

денного перебування

Людмила Полюлях

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови