«Плекаймо особистість» : із науково-практичної конференції

23 лютого у залі засідань виконавчого комітету відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція "Наука і освіта в глобальному та національному вимірах: виклики, загрози, перспективи розвитку", організована Луганським національним університетом ім. Тараса Шевченка, Науково-дослідним центром з проблем соціальної педагогіки та соціальної роботи НАПН України, спільно з Лубенською міською радою, управлінням освіти та Центром професійного розвитку педагогічних працівників.

Участь у конференції взяли: заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, начальник управління освіти Мирослав Костенко, ректорка ЛНУ ім. Тараса Шевченка Олена Караман, представники цього вишу, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Надія Січкар, а також директори та викладачі загальноосвітніх закладів громади.

Тема конференції - «Наука і освіта в глобальному та національному вимірах: виклики, загрози, перспективи розвитку» й проводиться вона за участю науковців ЛНУ ім.Тараса Шевченка та освітян Лубенської громади.

З вітальним словом до присутніх звернулася заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ірина Харченко, яка відзначила важливість та продуктивність співпраці науковців й викладачів з Луганщини та нашої громади у напрямку розвитку й підвищення рівня освіти на Лубенщині.

Ректорка ЛНУ, докторка педагогічних наук, професорка Олена Караман повідомила, що протягом двох днів участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції взяло 300 освітян й науковців та коротко розповіла про видання науково-методичного альманаху «Плекаємо особистість».

Далі розпочалася пленарна панель, програма якої складалася з 11 виступів доповідачів, це зокрема наступні теми: «Новітні колізії суспільства і науки: втрата закономірностей», «Центр професійного розвитку педагогічних працівників у партнерській взаємодії з педагогічними професійними спільнотами», «Штучний інтелект у роботі вчителя: практичне використання SMART-технологій», «Гастрономічний дискурс сучасної української прози» та інші.

По закінченню відбулася урочиста презентація 6-го випуску науково-методичного альманаху «Плекаймо особистість» та вручення його авторам.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови