Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

28 лютого під головуванням Олександра Грицаєнка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Лубенської міської ради. На його розгляд було винесено 35 питань. У засіданні виконавчого комітету взяли участь 26 його членів. Перед початком засідання міський голова представив нових членів виконавчого комітету Ларису Кочуру, Олександра Марченка та Ігоря Онікієнка.

Про  підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Лубенської міської ради за 2023 рік доповідала завідувач сектору звернень громадян та контролю загального відділу виконавчого комітету Тетяна Бутрим.

За її інформацією було продовжено роботу, спрямовану на вирішення нагальних потреб громадян. Зокрема, працювала постійно діюча пряма телефонна лінія в органах місцевого самоврядування, зберігалася можливість подання електронних звернень (як шляхом заповнення спеціальної форми на офіційному вебпорталі Лубенської міської ради, так і шляхом надсилання паперового звернення з використанням засобів поштового зв’язку чи скриньки для звернень), подання електронних петицій. Робота зі зверненнями громадян тривала постійно. За підсумками кожного місяця здійснювався аналіз та узагальнення питань, порушених у зверненнях, а також моніторинг найбільш гострих проблем, які турбували мешканців громади.

Рішенням виконавчого комітету затверджено План основних заходів цивільного захисту Лубенської територіальної громади на 2024 рік та основні заходи організації навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях. Затверджено розрахунок витрат на платні послуги з харчування учнів закладів загальної середньої освіти Лубенської територіальної громади на 2024 рік.

Члени виконавчого комітету ухвалили рішення  про затвердження комісії з визначення стану зелених насаджень на території Лубенської територіальної громади у новому складі та затвердили положення про комісію у новій редакції; надали дозвіл на проведення «Капітального ремонту душової кімнати гінекологічного відділення КП «ЛЛІЛ» ЛМР за адресою: вул.Пʼятикопа, 26, м.Лубни, Полтавська область; затверджено перелік об’єктів поточного  ремонту асфальтобетонного покриття вулиць м. Лубни у 2024 році прийняли рішення з питань забудови та ряд інших питань, що стосуються життєдіяльності громади.

Всі рішення будуть оприлюднені на сайті Лубенської міської ради.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови