Відновлено рух автобуса за маршрутом за №11

З 5 березня  відновилися пасажирські перевезення за маршрутом № 11 «вул. Леонтовича – Терни», який обслуговує перевізник ФОП Тараненко Олександр Миколайович.

Автобус за цим маршрутом починає свій рух о 6:35 год від зупинки «вул. Леонтовича» до зупинки «Терни» та здійснює протягом дня 11 оборотних рейсів. Перевезення здійснюються з понеділка по пʼятницю. Цей маршрут повʼязує між собою такі густонаселені райони міста, як «Військове містечко» і «Терни» та надає мешканцям та гостям громади можливість без пересадок дістатися до шкіл міста, ринку, поліклініки, комунальних підприємств тощо.

Приємно відзначити, що попри виклики воєнного стану та стрімке зростання вартості матеріалів та запасних частин, перевізник дослухався до вимог влади та громадськості та знайшов можливості не лише відновити такий важливий для лубенців маршрут, а й капітально відремонтував транспортний засіб. Тож відтепер на маршруті працює відремонтований автобус з чистим охайним салоном. Крім того, у цьому автобусі, як і у інших міських та приміських автобусах громади, встановлено валідатор, тому пільгові категорії пасажирів мають можливість скористатися своїм правом на пільговий проїзд у визначених міською радою обсягах. Нагадуємо, що пільгові перевезення здійснюються за умови предʼявлення пасажиром документа, що підтверджує належність до тієї чи іншої пільгової категорії (посвідчення) та здійснення реєстрації проїзду через валідатор за допомогою персоніфікованого електронного квитка (картки).

У свою чергу закликаємо пасажирів відповідально ставитися до майна (не псувати та не бруднити салон автобуса) та запрошуємо користуватися послугами пасажирського транспорту, адже саме стабільний пасажиропотік є запорукою регулярних та якісних перевезень.

З розкладом руху автобуса за маршрутом № 11 «вул. Леонтовича – Терни» можна ознайомитися на сайті Лубенської міської ради та у салоні автобуса.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови