Вітаємо з професійним святом!

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення1

Прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом!

Для кожного з нас комунальні блага стали звичною нормою життя, і ми не замислюємося над тим, скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування. А за такими собі буденними речами як освітлені вулиці, наявність холодної та гарячої води у кранах, тепло і затишок у квартирах, охайний вигляд, прибудинкових територій, озеленення парків і скверів, стоїть повсякденна робота працівників комунальних служб, для яких не існує погодних негараздів чи природних катаклізмів. Вони, особливо у цей складний воєнний час, не лише виконують звичну їм роботу, поліпшуючи благоустрій нашої територіальної громади, а й надають допомогу регіонам, що постраждали від війни.

Працівники побутового обслуговування населення забезпечують нас необхідними товарами і послугами з ремонту побутової техніки, пошиття та ремонту взуття, одягу, надання послуг у сфері перукарського мистецтва і цим теж роблять значний внесок у розвиток життєдіяльності громади. 

Дякуємо усім вам за працю, поліпшення суспільного добробуту! Міцного здоров’я, миру, професійних здобутків та затишку у родинах,  згуртованості  в колективах та добрих взаємовідносин  зі споживачами! Зі святом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови