Відбулася 39-та позачергова сесія Лубенської міської ради

21 березня під головуванням Олександра Грицаєнка відбулася позачергова тридцять дев’ята сесія міської ради восьмого скликання. На її засіданні були присутні 32 депутати. Попередньо обговоривши на відповідних комісіях, в сесійному засіданні депутати розглянули понад 60 питань порядку денного.

Перед початком роботи депутати та присутні в залі хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто загинув за свободу і незалежність нашої держави.

Депутати схвалили рішення про звільнення двох заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, внесли зміни до структури виконавчого комітету Лубенської міської ради та затвердили її у новій редакції. На засіданні було затверджено ряд програм. Зокрема: Програму фінансової підтримки Лубенського лісотехнічного фахового коледжу на 2024-2026 роки; Програму надання грошової компенсації на придбання шкільного одягу та спортивної форми дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у закладах загальної середньої освіти Лубенської територіальної громади на 2024-2027 роки; Програму фінансової підтримки комунального  підприємства „Лубенська лікарня інтенсивного лікування“ Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області“  на 2022-2024 роки у новій редакції; Програму відшкодування компенсації за перевезення окремих пільгових категорій громадян у Лубенській територіальній громаді на 2024 рік в новій редакції та внесено зміни у деякі інші діючі програми.

Крім того розглянуто інші організаційні та земельні питання.

З прийнятими рішеннями та записом засідання сесії можна буде ознайомитися у відповідних розділах офіційного сайту.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови