Подарунки  книгозбірні у рамках проєкту «Валізка з книжками»

До весняних канікул читачі  Лубенської міської бібліотеки для дітей отримали  у подарунок рюкзак з книжками, що містить  більше 20 новеньких книжечок.   Цей гостинець до книгозбірні надійшов завдяки її участі у проєкті «Валізка з книжками» для українських бібліотек, який організовано культурним інститутом Німеччини Goethe-Institut у співпраці з Німецькою бібліотечною асоціацією та Українським інститутом книги за підтримки МЗС Німеччини.

  «Книжкові рюкзаки» - це  більш мобільна версія проєкту, що містить книжки та іграшку. З рюкзаком можна виходити на читання в парк чи дитячий майданчик. У ньому маємо  видання, серед яких кожна вікова група зможе знайти щось цікаве та корисне,  за кожною книжкою в бібліотеці можна проводити додаткові активності.  Складовою рюкзака є брошура з порадами  фахівцям щодо роботи з дітьми. І, звісно, важливим мешканцем «Валізки» є Книжковий Черв’ячок. Цю іграшку можна обіймати, разом із ним читати, а ще Черв’ячок дуже любить обговорювати книжки у колі друзів.

   Проєкт «Книжкова валіза» допомагає бібліотекам популяризувати читання та цікаво проводити з дітьми дозвілля,  пояснювати  складні речі простими словами,  проговорювати через книги складні ситуації.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови