Опалювальний сезон завершується

27 березня виконавчий комітет Лубенської міської ради ухвалив рішення про закінчення з 1 квітня 2024 року опалювального сезону для споживачів централізованого опалення.у Лубенській територіальній громаді.

Вказане рішення прийняте у відповідності до п.8 Правил надання послуг з постачання теплової енергії, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 року № 830 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 8 вересня 2021 р. № 1022) та у зв’язку з підвищенням температури повітря. Поки що опалення не вимикатимуть в окремих закладах охорони здоров’я. Зокрема у спальних корпусах КП «Лубенська лікарня інтенсивного лікування» за адресою м.Лубни, вул.П’ятикопа, 26 та КП «Лубенський обласний госпіталь для ветеранів війни Полтавської обласної ради», за адресою м.Лубни, вул.Старотроїцька, 18/32.

Завдяки вмілим професійним діям працівників обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Лубнитеплоенерго» опалювальний сезон у нашій громаді минув без надзвичайних ситуацій. Відразу після припинення теплопостачання споживачам Лубенської громади працівники підприємства розпочнуть планові ремонти та підготовку до нового сезона.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови