Відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ і НС

5 квітня відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ і НС. Відкрив і вів засідання Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко. Членами комісії було розглянуто сім питань, що стосувалися техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій територіальної громади.


Про забезпечення населення засобами радіаційного та хімічного захисту, про дії населення при виявленні вибухонебезпечних предметів та пристроїв доповів Віктор Галкін, заступник начальника відділу організації заходів цивільного захисту та наглядово-профілактичних заходів Лубенського РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області.
З інформацією про попередження виникнення пожеж в екосистемах під час пожежно-небезпечного періоду, заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам лісів, торфовищ і сільськогосподарських угідь ознайомив Олег Міщенко, завідувач сектору з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Лубенської міської ради.
Про стан підготовки місць масового відпочинку на водних об’єктах до купального сезону 2024 року, визначення, облік та обладнання місць масового відпочинку населення на водоймах інформував Микола Шостак, начальник Лубенської комунальної рятувально-водолазної станції.
Членами комісії також були опрацьовані питання щодо забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення у весняно-літній період 2024 року та забезпечення населення якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою; попередження виникнення пожеж на полігонах твердих побутових відходів, розташованих на території Лубенської територіальної громади; стану виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Нове будівництво місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення (МАСЦО) в населених пунктах Лубенської міської територіальної громади Лубенського району Полтавської області» та стану впровадження МАСЦО.
Після активного обговорення по усіх питаннях порядку денного прийнято відповідні рішення, визначено терміни їх виконання. Контроль за виконанням покладено на першого заступника Лубенського міського голови Олега Соболєва.

 

 

 

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови