МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА «URBIS» ЗАПРОШУЄ ДО УЧАСТІ ПРЕДСТАВНИКІВ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ТА БІЗНЕСУ

URBISЗа інформацією Міністерства закордонних справ України та Посольства України в Чеській Республіці у період з 04 по 06 червня 2024 року в місті Брно (Чехія) відбудеться щорічна Міжнародна виставка «URBIS» щодо впровадження нових технологій у сфері містобудування та забезпечення ефективного функціонування місцевої інфраструктури, яка є новим форматом «Smart Cities Meetup».

Проведення вищезазначеного заходу планується за участі представників органів місцевого самоврядування та компаній, які спеціалізуються на впровадженні нових технологій у сфері містобудування і забезпечення ефективного функціонування місцевої інфраструктури, а також передбачається можливість презентації промислово-індустріального потенціалу міст.

Організаторами заходу надається можливість скористатися спеціальним виставковим стендом на вигідних умовах (9 квадратних метрів з базовим обладнанням за ціною від 500 Євро + ПДВ).

За домовленістю з чеською стороною, участь представників місцевого самоврядування буде здійснена за рахунок чеської сторони, а представникам українських компаній надаватимуться пільгові умови.

Більше інформації щодо виставкового заходу можна отримати за посиланням: https://www.bvv.cz/urbis

У разі зацікавленості, пропозиції стосовно участі у виставковому заході просимо надсилати на електронну адресу Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської обласної військової адміністрації: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. для подальшого інформування Міністерства закордонних справ України.   

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови