Оголошено конкурс Екологічних громадських ініціатив Полтавської області 2021 року!

 230420201111914 квітня 2021 року згідно з  розпорядженням голови обласної ради  Олександра Біленького розпочато прийом  проєктів  на конкурс Екологічних громадських            ініціатив Полтавської області 2021 року .

Метою  конкурсу є виховання розумного та дбайливого ставлення до охорони довкілля, екологічної свідомості та культури населення, вирішення локальних екологічних проблем.

 З усією необхідною інформацією можна ознайомитися за посиланням: https://smartregion.pl.ua/ei

Проєкт можна подати за встановленою формою через систему Smart Region Полтавської області https://smartregion.pl.ua/ei  або надіслати на електронну пошту  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Прийом проєктів  триватиме до 14 травня 2021 року включно.   

Звертаємо увагу заявників, що фінансуватися можуть тільки ті заходи, які є в переліку Постанови Кабінету Міністрів України   від 17 вересня 1996 р. № 1147  «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів»

Запрошуємо мешканців громади долучитися до екологічних ініціатив та подати заявки на участь у цьому конкурсі.

За додатковою інформацією та роз’ясненнями можна звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі за тел. 72 - 739

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови