Запрошуємо до участі в конкурсі «Чорні крила біди»

Шановні друзі!

У зв’язку із запровадженням в Україні жорсткого карантину навесні 2021 року проведення IV Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» у м. Лубни Полтавської області, в рамках якого також були заплановані поетичний конкурс «Поезія катастрофи» та конкурс дитячого малюнку «Чорні крила біди» стало неможливим.

Мета проведення цього заходу – вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи, виховання у молоді патріотичного почуття, увіковічення подвигу чорнобильців-ліквідаторів, а також популяризація міста Лубни в масштабах України та за її межами.

Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи – 14 грудня, в нинішніх умовах, у зв’язку з перебуванням Полтавської області та м. Лубни в жовтій зоні карантину, ми, засновники  вищевказаного фестивалю, а саме: Лубенська міська громадська організація інвалідів «Ветерани Чорнобиля», Благодійний фонд «Центр суспільних ініціатив», за підтримки Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області, народного депутата України Анастасії Ляшенко вирішили провести в рамках IV Відкритого дитячо-юнацького фестивалю чорнобильської пісні «Пам’ять Чорнобиля» лише конкурс дитячого малюнку «Чорні крила біди».

Запрошуємо дітей таких вікових категорій: молодшої групи (6-12 років) та старшої групи (13-18 років) взяти участь у конкурсі малюнку на чорнобильську тематику. 

Роботи виконуються у довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби) у форматі А-3. Роботи іншого формату розглядатися не будуть. У нижньому правому куті на етикетці розміром 8х4 см зазначається у друкованому вигляді назва роботи, прізвище, ім’я та вік автора, назва навчального закладу, населений пункт. Етикетка не повинна закривати малюнка. На зворотному боці малюнка зазначити  контактний телефон  керівника. Малюнки приймаються з 20 жовтня по 20 листопада 2021 року. Надіслані на конкурс малюнки не повертаються.  Учасники конкурсу будуть відзначені дипломами, переможці – призами. Результати конкурсу дитячого малюнку «Чорні крила біди» будуть визначені до 7 грудня 2021 року та оприлюднені на сайті Лубенської міської ради та на сайті «Всеукраїнського об’єднання ветеранів Чорнобиля».

A pologenna

Адреса оргкомітету:

Лубенська міська громадська  організація

інвалідів «Ветерани Чорнобиля»

проспект Володимирський,12

м. Лубни Полтавська обл. 37500

контактний телефон +380668163469

е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Положення про ІV відкритий дитячо-юнацький фестиваль чорнобильської пісні "Пам’ять Чорнобиля"

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови