Про дистанційне навчання за загальною короткостроковою програмою

На виконання плану-графіка підвищення кваліфікації державних службовців місцевих органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації на 2022 рік, затвердженого розпорядженням голови Полтавської обласної державної адміністрації від 04.01.2022 року № 1 повідомляємо, що 21-22 лютого поточного року Полтавським регіональним центром підвищення кваліфікації (далі – Центр) буде проводитись дистанційне підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою «Дотримання прав людини та протидія дискримінації».

До програми включено розгляд питань:

Концепція прав людини та основні положення Національної стратегії у сфері прав людини;

механізми захисту прав людини в національній правовій системі. Протидія дискримінації;

захист прав людини і основоположних свобод у європейській практиці;

захист прав людини в умовах конфліктів.

Навчання буде проводитись через майданчик дистанційного навчання  Zoom і також передбачає заповнення вихідної анкети.

За умови участі в онлайн заняттях, виконання усіх інших вимог програми учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 0,33 кредити ЄКТС.

Початок навчання за програмою: 21.02.2022 о 14.00 год.

Звертаємо Вашу увагу! Реєстрація на програму буде закрита одразу після набору максимальної кількості учасників – 100 осіб.

 

Графік проведення занять

Дата проведення занять

Час проведення занять

21.02.2022 - онлайн заняття  (через майданчик дистанційного навчання Zoom)

14.00 - 16.50

22.02.2022 - онлайн заняття  (через майданчик дистанційного навчання Zoom)

14.00 – 16.50

заповнення вихідної анкети  та отримання цифрового сертифікату про підвищення кваліфікації

за посиланням, яке надійде на особисту електронну адресу учасника навчання, надану при реєстрації

З метою підключення до майданчика дистанційного навчання учасникам програми необхідно до 15 лютого 2022 року обов’язково особисто зареєструватися на офіційному веб-сайті Центру за адресою: http://cpk.adm-pl.gov.ua у розділі «Реєстрація на навчання». Шифр групи: ЗКДСМС2102

Для коректної роботи із сайтом Центру радимо користуватися браузером Google Chrome (оновлений).

Також можливо зареєструватися на навчання за допомогою мобільного пристрою за посиланням: https://forms.gle/t3Kx43jhmkYyW5m39

Просимо під час реєстрації просимо учасників професійного навчання  указати особисті електронні адреси, не використовувати електронні адреси з доменом adm-pl.gov.ua.

На особисті електронні адреси учасників навчання, надані при реєстрації, до 16.00 17 лютого 2022 року буде надіслано інформацію для участі у дистанційному навчанні.

Проведення занять у системі Zoom потребує встановлення відповідного програмного забезпечення та оснащення робочого місця (ПК) веб – камерою, колонками, мікрофоном, Інтернет-зв`язком. Обов’язковою умовою навчання є підключення веб-камери під час занять.

Посилання для встановлення Zoom:

- Андроід:https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

-  IPhone: https://apps.apple.com/ru/app/zoom-cloud-meetings/id546505307

-  Windows https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Довідки за телефонами:

- з питань реєстрації на сайті Центру, отримання інформації про підключення до майданчика дистанційного навчання, заповнення підсумкової анкети: 50-04-25;

- з питань організації навчання та отримання цифрових сертифікатів про підвищення кваліфікації: 60-97-18, 60-97-32, 60-97-19.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови