Для сільськогосподарських товаровиробників із дрібною потребою у паливі (до 1 т) Департаментом агропромислового розвитку Полтавської обласної військової адміністрації пропонується наступний регламент роботи

З метою своєчасного та якісного виконання весняно-польових робіт для сільськогосподарських товаровиробників із дрібною потребою у паливі (до 1 т) Департаментом агропромислового розвитку Полтавської обласної військової адміністрації пропонується наступний регламент роботи.

Мережа АЗС ТОВ «БВС Ритейл», яка налічує у м. Лубни 2 автозаправні станції пропонує для агровиробників придбання талонів на пальне спеціального зразка.

Механізм отримання наступний:

бажаючий придбати талони надсилає на електрону пошту  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  правоустановчі документи на фізичну особу-підприємця, юридичну особу. У відповідь отримує договір на надання послуги та рахунок на оплату. Договір підписується і залишається на АЗС ТОВ «БВС Ритейл» у м. Лубни. Там же отримуються талони на пальне. Термін на реалізацію талонів 1 місяць.

Вартість пального:

ДП – 42,40 грн.;

А-95 – 37,00 грн.;

А-92 – 36,50 грн.

Контактна особа по Лубенському району:

Піпа Тетяна Григорівна, тел. 050-323-05-95.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови