До уваги субʼєктів господарювання, що переміщуються з територій бойових дій!

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 25.03.2022 року № 246-р «Про затвердження плану невідкладних заходів з переміщення у разі потреби виробничих потужностей субʼєктів господарювання з територій, де ведуться бойові дії та/або є загроза бойових дій, на безпечну територію» визначено кілька областей для визначення переліку вільних виробничих площ, які можуть використовуватися переміщеними підприємствами (Вінницька, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Тернопільська, Хмельницька та Чернівецька). Згідно з вказаним розпорядженням переміщеним субʼєктам господарювання буде надана допомога у перевезенні майна залізницею, пошуку виробничих приміщень та працевлаштуванні працівників.

Не зважаючи на те, що Полтавська область до вказаного переліку не включена, Лубенська територіальна громада готова надати допомогу субʼєктам господарювання, які потребують та/або мають наміри щодо переміщення, та буде рада бачити нові підприємства на Лубенщині.

З цією метою виконавчим комітетом на даний час проведена актуалізація інформації щодо наявності у субʼєктів господарювання вільних виробничих площ (офісних приміщень), які можуть бути відчужені, передані в оренду, у користування тощо. Актуалізована інформація розміщена на офіційному сайті Лубенської міської ради у підрозділі «Інвестиції» розділу «Економіка» (https://lubnyrada.gov.ua/ekonomika/investytsii/1623-vilni-virobnichi-ploshchi ).

Якщо  підприємства, що перебувають на території ведення бойових дій, виявлять бажання здійснити релокацію своїх виробничих потужностей на територію Лубенської територіальної громади, просимо ознайомитися з характеристиками вільних виробничих площ та запрошуємо відновити власний бізнес на Лубенщині.

У разі відсутності у вказаному переліку необхідного для виробництва приміщення міська влада надаватиме всебічну допомогу у розміщенні переміщених субʼєктів господарювання і докладе максимальних зусиль для того, щоб підприємства мали змогу відновити свою роботу задля власного розвитку та на користь нашої громади.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови