Благодійна недержавна організація СОС Дитячі Містечка інформує

Благодійна недержавна організація СОС Дитячі Містечка інформує

Завжди мріяли розпочати або відновити бізнес, але не знали, з чого почати? Маєте таланти і навички, які хотіли б втілити у реальність та не знаєте де взяти кошти? Ми створили ініціативу, що дасть  можливість зайнятися власною справою, яка запалює серця та розкриває потенціал. 

У рамках проєкту, ви отримаєте широкий спектр підтримки та ресурсів, що допоможуть вам взяти кермо своєї долі, забезпечити себе та своїх дітей. Наша команда досвідчених фахівців буде працювати з вами, надаючи освіту, консультації та наставництво, щоб ви могли зрозуміти всі аспекти самозайнятості та розвитку власного бізнесу.  

Участь у проєкті дозволить вам зустрітися з однодумцями, побудувати мережу цінних знайомств та спільноти, яка вас підтримає на кожному етапі вашого шляху до успіху. Ви отримаєте можливість обмінюватися досвідом, отримувати важливі інсайти та знаходити натхнення від інших неймовірних людей, що також прагнуть реалізації своїх мрій. 

Проєкт самозайнятості та самозабезпечення сімей створено МБО Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка» Україна з метою підтримки осіб з дітьми в скрутних реаліях сьогодення, створення нових робочих місць, та розвитку малого і середнього бізнесу у регіонах України. 

НА УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ ЧЕКАЄ: 

  • 3-денне офлайн навчання від профільних фахівців
  • Розробка бізнес-плану щодо відкриття чи поновлення власної справи
  • Можливість отримати грант на власну справу до 150 000 грн
  • Консультації експертів та менторський супровід на шляху розробки і реалізації бізнес-плану

ХТО МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ? 

  • Батьки родин з дітьми, які проживають та/чи зареєстровані в якості ВПО в одній з 7 областей на території яких реалізовується проєкт (Полтавської, Дніпропетровської, Київської, Хмельницької, Івано-Франківської, Чернівецької та Львівської), мають діючий статус ФОП який  вимушено призупинив діяльність або готові до відкриття ФОП у найближчій місяць. 

Розпочніть історію власних змін, подавайте заявку за посиланням: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=TuNZ1IESlEqgsDFgaWqB7T5FvRA6Do5Kt-hOAyWNae5UQjBEU0xZWDFPRjE5NEtUMUhWN0xHQURERS4u  

  • Цьогоріч ми плануємо підтримати не менше 100 підприємницьких проєктів. Сумарний бюджет конкурсу - 10 000 000 (десять мільйонів) гривень.
  • Участь у проєкті безкоштовна. Організатор не забезпечує проживання та витрати, пов’язані із подорожжю до місця проведення тренінгу.

В Полтавській області навчання проводитимуться у Полтаві, Кременчуці, Лубнах та Миргороді.

Гранти для тих, хто хоче Встигай реєструватися на ці відкриті дати

Миргород - 10-12 серпня, 24-26 серпня

Лубни - 9-11 серпня, 23-25 серпня

Полтава - 7-9 серпня, 21-23 серпня

Кременчук - 8-10 серпня, 22-24 серпня

*дати можуть бути змінені на +\- 1-2 дні

Вам зателефонують для уточнення участі та точних дат

Є питання чи пропозиції? Пишіть: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Телефонуйте: (073) 343 31 95

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови