Щодо перевірки транспортних засобів у період дії посиленого карантину

Розпорядженням Лубенського міського голови від 23.09.2020р. № 241р створена робоча група з питань перевірки виконання автомобільними перевізниками умов договору про організацію перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування по м. Лубни.

 

Членами вказаної робочої групи раз на тиждень здійснюються рейдові перевірки дотримання протиепідемічних заходів під час здійснення пасажирських перевезень та проведення дезінфекції технічних засобів.

Так, з початку впровадження на території України карантину цією робочою групою здійснено 48 перевірок дотримання протиепідемічних заходів під час здійснення пасажирських перевезень (у 2021 р. -23), у тому числі 6 перевірок матеріально-технічних баз перевізників у 2021 р. - 2). Усього у 2021 році здійснено 392 перевірки транспортних засобів.

Результати кожної перевірки фіксуються у відповідних актах, а перевізникам надаються рекомендації щодо усунення недоліків, виявлених під час перевірок.

Кріт того, 5 квітня перевізникам направлено листа з вимогою забезпечення неухильного дотримання протиепідемічних заходів та щоденного проведення вологого прибирання транспортних засобів з використанням миючих та дезінфікуючих засобів.

Просимо перевізників звернути на це увагу та чітко дотримуватись усіх необхідних санітарних норм, передбачених запровадженими карантинними обмеженнями, і надто у період запровадження посилених (до діючих) заходів.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови