Працівники ЛК ЖЕУ облаштовують   прибудинкові  території

Питання   з  облаштування   прибудинкових  територій   багатоквартирних будинків ніколи не втрачає  своєї  актуальності.  Безумовно, громадянам  завжди хочеться  відчувати затишок та комфорт не тільки у стінах  власного  житла, а й поза його межами.  Працівниками ЛК ЖЕУ робота у цьому напрямку ведеться постійно.

 

Тож сьогодні одним із найбільш  важливих моментів у діяльності ЛК ЖЕУ є процедура ремонту дорожнього покриття, що вже існує.

Наразі дане підприємство провело  підготовчі  роботи з відновлення мощення після виконання земляних робіт на прибудинковій території житлових  будинків за адресами: майдан Володимирський,24/1, майдан Володимирський,26 /2, проспект Володимирський,27/49 та ремонт дворового проїзду  біля житлового будинку по вул.Олександрівський,149А.

Також дільницею  з  обслуговування  внутрішніх  газопроводів, згідно з  розробленим  графіком,  продовжуються роботи з технічного обслуговування  внутрішньобудинкових газових мереж та відповідно  до звернень  мешканців будинків, проводяться роботи з технічного обслуговування   газових приладів  у квартирах та приватних будинках.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови