Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

24 квітня під головування Олександра Грицаєнка відбулося засідання виконавчого комітату  Лубенської міської ради.  У його роботі взяли участь  25  із 32 членів виконкому. Перед початком засідання  від імені Збройних Сил України, Національної  Гвардії України, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко вручив  орден «За мужність» сім’ям загиблих героїв: родині Олександра Денисовича  Антоненка, з яким Лубенщина  попрощалася  9  червня 2023 року, та рідним  Михайла Михайловича Терпая,  якого  громадою  провели у засвіти  26 серпня 2022 року.  Хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали життя за суверенітет та незалежність України.

Присутні привітали оплесками колегу Василя Шапаренка, члена виконкому, старосту Тишківського старостинського округу, з  оголошенням подяки Полтавської обласної ради  за  сумлінну працю, вагомий внесок  у розвиток місцевого самоврядування  та з нагоди відзначення  ювілейного дня народження. Подяку вручив Олександр Грицаєнко.

На засіданні членами виконкому  було розглянуто 22 питання.

Про  організацію роботи таборів із денним перебуванням дітей при Дитячо-юнацькій спортивній школі Лубенської територіальної громади та Лубенському центрі дитячої та юнацької творчості учнівської молоді Лубенської міської ради Лубенського району Полтавської області у 2024 році інформував  начальник  управління  освіти Мирослав Костенко.

Наразі з 3 по 20 червня 2024 року буде організовано  роботу табору із денним перебуванням на базі Дитячо-юнацької спортивної школи Лубенської територіальної громади з контингентом вихованців - 225 осіб, а на базі Лубенського центру дитячої та юнацької творчості учнівської молоді Лубенської міської ради -  з контингентом вихованців - 20 осіб.

Члени виконкому заслухали  Олександра Яременка - в.о.начальника Управління, начальника відділу благоустрою Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Лубенської міської ради, який виступив  з рядом житлово-комунальних питань: про   приєднання  до  електричних  мереж  електроустановок  вуличного освітлення по м. Лубни; про відключення будинку та приміщення від  мережі централізованого опалення та постачання гарячої води, а саме: будинку  по вул.  Євгена Чикаленка, 14 та приміщення Лубенського центру дитячої та юнацької творчості учнівської молоді за адресою: м. Лубни, пр.Володимирський,108/2 корпус 2; про затвердження  переліку  об’єктів  середньо-поточного  ремонту асфальтобетонного  покриття  вулиць  м. Лубни у 2024 році.

Рішенням виконкому затверджено експертну комісію з призначення стипендії Лубенської міської ради «Обдарованість» у новому складі; склад комісії з питань захисту прав дитини та міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у новій редакції; затверджено комісію з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи в новому складі; комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до обʼєктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Лубенської територіальної громади у новому складі тощо.

Члени виконкому ухвалили  рішення про  житлову та громадську забудову і благоустрій. Затвердили розміщення обʼєктів сезонної торгівлі та укладання договорів земельного строкового сервітуту. Скасували  рішення виконавчого комітету Лубенської міської ради від 14.11.2022 року № 249 «Про створення призовної комісії на час воєнного стану»: роботу міської призовної комісії продовжено відповідно до розпорядження Лубенського міського голови  від 11.04.2024р. «Про створення призовної міської комісії на час воєнного стану» на інші.

Усі рішення виконавчого комітету  будуть оприлюднені на сайті Лубенської міської ради.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови