Готуємося до купального сезону 2024 року

Незважаючи на всі прикрощі сьогодення, літо невпинно наближається. А, отже, вже зовсім скоро відпочивальники потягнуться до Сули.

Зараз у Лубнах для відпочинку, купання й  оздоровлення функціонує пляж «Центральний». Наразі працівниками Лубенської рятувально-водолазної станції  тут проводяться підготовчі роботи. Ремонтують малі архітектурні форми (навіси, лавки, перголи, роздягальні, дитячий майданчик). Водолази провели обстеження та очистку дна пляжу. За словами начальника Лубенської рятувально-водолазної станції Миколи Шостака з дна річки дістали не стільки побутового сміття, скільки рибацького спорядження з численними гачками, які потім могли бути в ногах відпочиваючих і дітей.

А прикладів з минулого літа – вдосталь. На жаль, деякі рибалки не розуміють, що це територія пляжу і навіть у дитячій зоні закидають своє знаряддя. Бували й такі прикрі випадки, коли рибалки, у відповідь на зауваження, починали сваритися, розповідати про свої заслуги і пільги.  

Тому, щоб виконати необхідну для початку купального сезону роботу, довелося звертатися до  Нацполіції,  працівники якої й забезпечили  доступ до водолазних робіт на пляжі.

Крім того, звертаємося до всіх лубенців і гостей міста,  відпочивальників з проханням не розводити багаття на зеленій траві, для цього є мангальна зона, не вигулювати собак на території пляжу (на жаль, господарі ще не звикли прибирати за своїми улюбленцями) та і просто не залишати за собою сміття.

Зробимо разом наш відпочинок комфортним і безпечним.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови