Турбота КП «Чисте місто» - ошатні Лубни

КП «Чисте місто» продовжує інформувати мешканців громади про проведення планових робіт з благоустрою та прибирання нашого міста від сміття.

 

Проте, не лише цим обмежуються повноваження працівників даного підприємства. Як уже неодноразово повідомлялося попередньо, КП «Чисте місто» проводить весь комплекс робіт, спрямований на наведення та постійне підтримання чистоти  та порядку.

Вистачає клопотів у комунальників і навесні, коли територія міста потребує особливої уваги та догляду. Зокрема, на цей період  доводиться виконувати левову частку робіт з очищення міста від сміття і навіть від цілих куп сміттєзвалищ, що утворюються на вулицях Лубен.

Саме цей період є чи не найбільш активним для КП «Чисте місто» у плані забезпечення утримання об’єктів благоустрою та прилеглих територій у належному санітарному стані, враховуючи те, що при прибиранні місць загального користування слід чіткого дотримуватись Державних санітарних норм та правил утримання територій населених місць, Правил благоустрою та утримання території міста Лубни.

Тож давайте будемо поважати щоденний, часто непомітний для ока багатьох труд працівників КП «Чисте місто», які за будь-яких погодних умов несуть свою звичайну, нелегку варту – звільняють місто від бруду, роблять його ошатним та затишним.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови