До уваги підприємств, установ, організацій

Рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Полтавської області від 13 квітня 2021 р. № 8/2021 на території Полтавської області з 15 квітня 2021 року  запроваджені обмежувальні протиепідемічні заходи «червоного» рівня, якими встановлені особливі вимоги до здійснення пасажирських перевезень – дозволений проїзд лише за наявності перепусток.

 

З метою визначення обсягів пасажирських перевезень просимо керівників підприємств, установ, організацій, що забезпечують життєдіяльність Лубенської територіальної громади, терміново до 17.00 год. 14.04.2021 р. надати до відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради на електронну пошту (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.,Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) аргументовану інформацію щодо віднесення вашого підприємства (закладу, установи), до переліку підприємств, що забезпечують життєдіяльність Лубенської територіальної громади та загальну кількість працівників, які користуються громадським транспортом і потребують забезпечення спеціальними перепустками, обов’язково вказавши:

-  назву підприємства,

-  вид діяльності підприємства,

-  кількість працівників, що потребують забезпечення спеціальними перепустками,

-  контактні дані відповідальної особи (ПІБ, електронну пошту та мобільний телефон).

Спеціальні квитки, видані у 2020 році, залишаються чинними, у зв’язку з чим просимо перевірити їх наявність та у разі необхідності додаткового виготовлення квитків - надати інформацію щодо кількості наявних квитків старого зразка та потреби додаткового виготовлення спеціальних перепусток.

Вартість проїзду в громадському транспорті міста згідно зі встановленим тарифом.

За додатковою інформацією та роз’ясненнями просимо звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету за телефонами: 72-738 та 72-739.

Виконавчий комітет Лубенської міської ради

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови