Підтримали земляків-військовослужбовців

8 травня, у День пам’яті та перемоги  над нацизмом у Другій світовій війні, Лубенський міський голова Олександр Грицаєнко  зустрівся з  начальником штабу батальйону А-7313, позивний «Ботан», та  нашим земляком, майором Юрієм Глушком, які, перебуваючи у короткотривалій відпустці,  мали нагоду  завітати у  міську раду, щоб отримати придбане для них спеціальне обладнання.

А для наших земляків  придбано 5 дронів FPV- квадрокоптер «Dart Bee» 7» у повній комплектації (пульт і зарядний пристрій). Довідково: дальність польоту літаючого пристрою охоплює відстань до 7 км, корисне навантаження  - 1,6 кг., швидкість – до 130 км. за годину, час польоту – 30хв.

Благодійні кошти колективу виконавчого комітету Лубенської міської ради  було успішно конвертовано у Відео шолом Skнzone Cobra Х V4 5/8 G.

Загалом на ці прилади зібрано понад 100 тис. грн. Це донати активних лубенців, колективів підприємств громади (зокрема і працівників виконавчого комітету). Акумулювалися вони на рахунку БО «БФ «Спільні справи», що дало можливість оперативно оплатити  та закупити необхідне приладдя для наших земляків-військовослужбовців.

Лубенський міський голова  Олександр Грицаєнко  від усіх лубенців висловив щиру вдячність  захисникам за їх відданість та мир і спокій  у нашій громаді.

Переконані, що придбане військове обладнання допоможе  нашим військовослужбовцям покращити їх бойову готовність, мінімізуючи ризик для життя.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови