Зі святом, медичні сестри!

Шановні медичні сестри мережі лікувальних закладів Лубенської громади!

12 травня – Всесвітній  день медичних сестер. Щиро вітаємо усіх, хто  обрав для себе благородну, гуманну професію медичної сестри. Допомагати людям, мати душевне  тепло, співчуття,  міцні знання  - основа не легкої та  важливої  для людства  професії.

Наша країна перебуває у стані війни  і сьогодні  ми розуміємо   неоціненну роль медичних установ держави, персоналу у збереженні людського життя  та здоров’я нації.  Медики стають справжніми янголами-охоронцями для наших військових на полі бою, ризикують своїм життям задля  порятунку поранених.

Медичні сестри мережі лікувальних закладів Лубенської громади  також тримають стрій: з відповідальністю  піклуються про  мешканців громади, району, внутрішньо-переміщених осіб, що поліпшують своє здоров’я у  лубенських лікувальних установах. Надають медичну допомогу військовослужбовцям,  морально та психологічно підтримують поранених, сприяють якнайшвидшій реабілітації та відновленню здоров'я  наших  захисників.

Дякуємо Вам, шановні медичні сестри, за  відданість професії, добро та душевну щедрість!  Міцного здоров’я Вам, злагоди і добробуту у родинах, взаєморозуміння в колективах, мирного неба над головою! Нехай добро повертається сторицею! Зі святом!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови