Вітаємо з Днем матері!

День Матері - одне із найпрекрасніших весняних свят!

Щороку у другу неділю травня українці святкують День матері, щоб подякувати мамі за все та порадувати її своїм теплом і добрим словом. 2024 року День матері відзначається 12 травня.

Саме в травні, який вважається місяцем Божої Матері, ми відзначаємо День Матері. Свято, що сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до неньки. Немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові вищої і жертовнішої за материнську: довічної, непідкупної, істинної. 

У цей день йдемо до неї аби вклонитись низенько й сказати щире й тепле «дякую». За те, що дала життя й навчила таким простим, але таким важливим речам: ходити, тримати ложку, розмовляти, пізнавати світ. За те, що завжди поруч, навіть коли так далеко. За найсильніший оберіг – молитви, що відганяють лихо. За те, що давала не все, що хотілось, але все, що мала. За те, що не для себе, а для нас. І так усе життя…

Усі наші перемоги, то найбільше щастя для наших мам. Наш біль, то їх найбільший біль. Материнське серце завжди болітиме, незважаючи на те, скільки років дитині – 5, 18 чи 40.

У часи війни у мам свій фронт: давати дітям відчуття безпеки та створювати затишок у домі навіть за сотні кілометрів від Батьківщини.

Безмежно дякуємо тим матерям, чиї діти зараз боронять нашу країну. Нехай ваша щира молитва відведе від них біду. Нехай всі повернуться до своїх матусь живими і неушкодженими. А тим матерям, хто отримав страшні сповіщення з війни – наш доземний уклін, вдячність і щирі співчуття.

Бажаємо кожній матері  міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, душевного спокою, витримки та наснаги. Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями, зігріває кожну лубенську родину, а те добро та чесноти, які Ви сієте в душах своїх дітей, стануть міцним підґрунтям задля процвітання та розбудови незалежної України, уславлення доброго імені нашої громади!

Миру Вам та Вашим дітям!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови