Вшанували пам’ять командира катера "Лубни"

Через тиждень після свята Великодня починаються поминальні дні. Це ще один привід згадати всіх, хто вже не з нами. А, особливо, тих, хто віддав своє життя за нашу свободу і незалежність.

15 травня делегація Лубенщини на чолі з міським головою Олександром Грицаєнком поклала квіти на могилу командира малого броньованого артилерійського катера «Лубни», капітана-лейтенанта Владислава Геріха, який загинув у колонії Оленівка у липні 2022 року і похований на своїй малій батьківщині у селі Березняки, що поблизу Сміли на Черкащині.

Владислав  разом з екіпажем МБАК «Лубни» боронив нас у Маріуполі, разом з героями АЗОВСТАЛІ був змушений здатися в полон. На жаль, там він і загинув, залишивши сумувати молоду дружину і зовсім маленького сина, батьків, сестру.

«Лубенці завжди мали тісний зв’язок з екіпажем катера, підтримували і допомагали йому. Тепер бережемо в серці пам’ять про захисника та підтримуватимемо його сім’ю», - про це говорив Олександр Грицаєнко дружині і мамі Владислава.

Маленький Марк Владиславович вже знає дорогу до могили батька, над якою майорять прапори України і Військово-Морських Сил. Важку дорогу, якою, на жаль, вже йдуть тисячі українських дітей.

Тож, нехай смерть наших воїнів не буде даремною. Ми маємо об’єднатися і вибороти Перемогу, щоб життя всіх дітей України було мирним і щасливим.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови