Шукаємо можливості виробляти альтернативні види палива

Останнім часом значно зріс інтерес до альтернативних видів палива. Це викликане декількома важливими процесами — подорожчанням природного газу для населення, виснаженням природних ресурсів, бажанням зменшити витрати на теплопостачання та прагненням використовувати відновлювані джерела енергії.

До того ж автономне опалення — це можливість бути незалежним від міської тепломережі, самостійно управляти кліматом у приватному будинку, незалежно від погодних умов за вікном, а також можливість не замерзнути вдалині від газової магістралі.

Значна кількість споживачів Лубенщини теж використовують для опалення твердопавивні котли, для роботи яких використовуються дрова, пелети чи брикети. Щоб здешевити їх виникає необхідність у майбутньому, за підтримки міжнародних донорів організувати виробництво такого палива на території Лубенської громади.

Одним з підприємств, які на території України випускають відповідне обладнання  є ТОВ «ТехноМашСтрой», що у Черкасах. Щоб вивчити можливості, ознайомитися з роботою та можливостями продукції, яку воно випускає, міський голова Олександр Грицаєнко 15 травня відвідав підприємство.

Працівники товариства показали як саме обладнання, що вони виготовляють, так і його в роботі. А саме, процес виготовлення паливних пелет і брикетів.

Після детального вивчення пропозицій, відповідних обрахунків та пошуків інвесторів буде прийнято рішення про створення виробництва у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови