Подорож до Книголяндії

Дитяча книга посідає важливе та необхідне місце у вихованні дитини. Своєю образністю, емоційною переконливістю вона як ніщо інше позитивно впливає на малечу. А нові читачі у бібліотеці - це завжди свято і для бібліотекарів, і для юних користувачів, і для самих книг. Нині до Публічної бібліотеки імені Володимира Малика завітали найменші учні перших класів гімназії "ПРОСВІТ" разом зі своїми педагогами - Людмилою Люборець, Інною Зінковською та Вікторією Рибіною.

Казкову мандрівку до дивовижної країни Книголяндії організували і провели бібліотекарі Інна Сизоненко та Марина Кононенко. А допомогли познайомитися з книжковими вулицями і будинками Книголяндії казкові персонажі - гном Кирило, книжковий черв’як Гоша та смайлик Петрусь, який дуже не любить читати книжки. Наші гості були активними, допитливим та щирими. Разом із бібліотекарями відгадували загадки та співали пісні, без вагань назвали всіх мешканців Книголяндії під час казкової вікторини та із задоволенням ознайомилися з дитячим фондом книгозбірні. Приємно було бачити дитячі очі, які засяяли вогниками захоплення і цікавості. "Їх не хочеться випускати з рук!" - зізналася нам одна з маленьких читачок.

А це не лише казки, а й дитячі детективи, журнали, книги коміксів та енциклопедії, цікаві й пізнавальні видання про тварин і навколишній світ. Яскраві, барвисті, оригінальні в оформленні книжечки для найменших читайликів та для дітей молодшого і середнього шкільного віку завжди до уваги наших юних читачів. Наші книги чекають на вас! Запрошуємо до бібліотеки!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови