Вчасно сплачені податки наближають ПЕРЕМОГУ!

У сьогоднішніх реаліях велике значення набуває дотримання податкової дисципліни. Посилення економіки країни, у тому числі збільшення фінансових можливостей для забезпечення Збройних Сил України, територіальної оборони тощо можливе лише за умови повної та своєчасної сплати самостійно задекларованих сум податків та зборів до державного та місцевого бюджетів юридичними та фізичними особами–підприємцями, які мають бізнес на території, де не ведуться активні бойові дії.

Лубенська міська рада висловлює вдячність платникам за сумлінну сплату податків та підтримання економічної безпеки нашої держави, забезпечення коштами Збройних Сил України, бюджетної сфери, соціальних виплат та відновлення інфраструктури. Це зокрема АТ «Лубнифарм», ТОВ «Грейд-Плюс», Лубенська філія АТ «Полтаваобленерго», ПП «Лубнимаш», ТОВ «Лубним’ясо», АТ «Лубнигаз», ТОВ «Оператор ГТС України» та багато інших. Дякуємо й фізичним особам – підприємцям Ростиславу Самойловича, Івану Коломійцю, Наталії Ощепковій, Олександру Шовтуті, Юрію Ващенку, Володимиру Литовці, Євгенію Кочерзі та іншим.

Але, нажаль, є суб’єкти господарювання, які не сплачують податки та мають певний податковий борг. Серед юридичних осіб це: ДП «Укрліктрави», ДП «Укроборонлізинг», ТОВ «Лубенський комбінат будівельних матеріалів», ТОВ «Полтава-Капітал», ПАТ компанія «Райз», ПАТ «Райз-Максимко» інші. Податкові борги мають і ФОП Володимир Могилевський, Володимир Ставицький, Наталія Макаренко, Олег Пророк, Анатолій Андрущенко, Андрій Осінній, Павло Тараненко та інші.

Податковий борг – це не тільки приватна справа окремого платника податків, це проблема загальнодержавного значення, оскільки податковий борг є тими грошима, які не надійшли до державного та місцевих бюджетів та, відповідно, не можуть бути використані для здійснення вкрай важливих бюджетних, соціальних чи оборонних видатків.

Саме про це говорили на засіданні робочої групи, яка відбулася у міській раді 28 травня.

Маємо надію, що всі платники зроблять правильний вибір на користь громади та її мешканців, а, отже, підтримають економіку та Збройні Сили України і сплатять податки та збори своєчасно.

Кожна сплачена гривня наближає нас до перемоги, є допомогою і зброєю у боротьбі з російським окупантом. Всі ми розуміємо, як важливо в такий скрутний час забезпечити надійний тил.

Слава Україні! Героям Слава!

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови