Втрачаємо... Болить... Сумуємо....

Стогне від болю земля Лубенщини, вбирає в себе сльози людські. Гіркі звістки не забувають дорогу до нашої громади.

30 травня 2024 року внаслідок ускладнень після поранення, отриманого під час виконання службових обов’язків із захисту суверенітету та територіальної цілісності України, помер наш земляк - технік стрілецької роти військової частини, молодший сержант МИХАЙЛЕНКО ВІКТОР ІВАНОВИЧ.

Віктор Іванович народився 12 травня 1974 року у с. Броварки Лубенського району. Освіту здобував у Литвяківській та Снітинській середніх школах. Згодом у Лубнах отримав професію водія, з якою й було пов’язане все його життя.

Після строкової служби в армії, працював у колективному господарстві с. Снітин, а пізніше на різних транспортних підприємствах Києва та інших міст.

Віктор Іванович мав сильний вольовий характер, вмів приймати рішення, брати на себе відповідальність. Був патріотичною, сильною духом людиною. З перших днів повномасштабного вторгнення він у лавах Збройних Сил України.

Сім’я, рідні, друзі знали його легку веселу вдачу. Він завжди був душею компанії, любив життя і був готовий прийти на допомогу. Як майстерний водій, на фронті евакуйовував з поля бою поранених побратимів. Себе, на жаль, вберегти не зміг.

Його буде дуже не вистачати родині: дружині і донькам, онуку, мамі, сестрі, братам. Сумуємо разом з родиною. Низький уклін і наші щирі співчуття рідним і друзям героя.

Дякуємо тобі, воїн! Шана і честь захиснику! Вічна і світла пам’ять та Царство Небесне!

Прощання з МИХАЙЛЕНКОМ Віктором Івановичем відбудеться 1 червня о 12 годині на Володимирському майдані у Лубнах.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови