Із засідання Координаційної ради з питань розвитку туризму в Лубенській територіальній громаді

15 квітня відбулось перше засідання Координаційної ради з питань розвитку туризму в Лубенській територіальній громаді. В обговоренні взяли участь члени ради – представники культури, освіти, засобів масової інформації, туристичних організацій, виконавчих служб міської ради.

 

Відкриваючи засідання, заступник Лубенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова ради Ірина Харченко наголосила на важливості розвитку туристичної галузі з огляду на загальні перспективи розвитку громади.

Присутніми на засіданні було висловлено думки про формування потужного місцевого інформаційно-туристичного ресурсу, створення туристичної мапи громади, незадовільний стан доріг до деяких туристичних об’єктів, залучення до участі у грантових проєктах, пропаганду туристичного продукту через засоби масової інформації, видавничу діяльність, необхідність проведення круглого столу з даного питання.

Висловлені членами ради пропозиції будуть покладені в основу Програми розвитку туризму в Лубенській територіальній громаді на 2021-2025 роки.

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови