Проїзд у громадському транспорті лише при наявності спеціальних перепусток

До уваги громадян!

Проїзд у громадському транспорті лише при наявності спеціальних перепусток

Рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Полтавської області від 13 квітня 2021 р. № 8/2021 на території Полтавської області з 15 квітня 2021 року  запроваджені обмежувальні протиепідемічні заходи «червоного» рівня, якими встановлені особливі вимоги до здійснення пасажирських перевезень – дозволений проїзд лише працівникам суб’єктів господарювання, що забезпечують життєдіяльність Лубенської територіальної громади,  за наявності спеціальних перепусток та при пред’явленні документа, що посвідчує особу.

Для отримання електронної форми макету спеціальної перепустки, просимо керівників підприємств, установ, організацій, що забезпечують життєдіяльність Лубенської територіальної громади та мають потребу у виготовленні спеціальних перепусток, надати до відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету Лубенської міської ради на електронні пошти (lubnyekotransport@ukr.net чи Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) сканкопію відповідної заяви (зразок додається) з відтиском печатки та підписом керівника підприємства.

Спеціальні перепустки виготовляються суб’єктом господарювання самостійно, згідно з макетом, отриманим у виконавчому комітеті, заповнюються та завіряються печаткою і підписом керівника підприємства.

Спеціальні квитки, видані у 2020 році, залишаються чинними, у зв’язку з чим просимо перевірити їх наявність та у разі необхідності додаткового виготовлення перепусток - надати інформацію щодо кількості наявних квитків старого зразка та потреби додаткового виготовлення спеціальних перепусток.

Вартість проїзду в громадському транспорті міста залишилася без змін – 5 грн.

За додатковою інформацією та роз’ясненнями просимо звертатися до відділу економічного розвитку і торгівлі виконавчого комітету за телефонами 72-739 та 72-738.

Виконавчий комітет Лубенської міської ради

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови