Весь світ у долонях дитини

Щорічно 1 червня в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей, запроваджене з метою привернення уваги до проблем дотримання прав і охорони здоров’я дитини. Адже кожна дитина має невід’ємне право на життя, бути щасливою, навчатися, розвиватися, зростати в атмосфері любові та злагоди. А ми, в свою чергу, повинні турбуватись про дітлахів, щоб вони виросли гідними людьми, патріотами своєї Батьківщини.

З нагоди цього свята Публічна бібліотека імені Володимира Малика провела для маленьких користувачів святкову ігротеку «Весь світ у долонях дитини».

Бібліотекарі Сніжана Кириченко та Лариса Гончарук ознайомили маленьких громадян зі своїми правами та обов’язками. З пізнавального відеоролика присутні дізналися  про те, як святкують  у світі Міжнародний день захисту дітей. А потім учасники заходу вирушили у квест-мандрівку до Країни щасливого дитинства. Під час гри команди дружно та вправно долали маршрут та виконували цікаві завдання. Відтак всі діти потрапили до «Країни щасливого дитинства», яку залюбки прикрасили квітами, веселкою і своїми мріями.

 За цікавими іграми та вікторинами швидко та радісно сплинув час. Діти були в захваті. Бібліотекарі порадували малечу й влаштували безпрограшну святкову лотерею. Тож кожна дитина отримала від бібліотеки маленький подаруночок та солодощі. Захід завершився обміном враженнями за дружнім чаюванням.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови