Атестувалися творчі колективи Лубенської громади

Минулої неділі обласна атестаційна комісія з присвоєння, підтвердження та позбавлення звання «народний (зразковий) аматорський колектив (студія)» у складі працівників Полтавського ОЦНТ КОР та Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя відвідала наше місто, де мала нагоду переглянути виступи художніх колективів Лубенської громади. Творча спільнота зібралася разом, щоб продемонструвати потужність і міць нашої культури та вкотре довести, що Лубенщина – мистецький центр Полтавщини.

Творчими здобутками, створеними різноманітними засобами хореографічного, вокального, театрального, фото, циркового,  літературного та інших видів мистецтва ділилися 38 аматорських колективів Центру культури і дозвілля та його структурних підрозділів. Захід проходив у рамках обласного огляду-конкурсу «Де згода в сімействі», присвяченого 255 річниці від дня народження класика нової української літератури Івана Петровича Котляревського.

Артисти усіх жанрів і напрямків, досвідчені та юні творили на сцені багатогранну, розмаїту картину, гармонійну і досконалу. Кожен додав до цього  полотна неповторних фарб і відтінків, віртуозної гри світла і звуку, слова і музики, нових змістів і сучасних форм.  І все це разом покликане висловити одну-єдину, стару як світ, суть: ми – українці, наш дух – нездоланний, наша пісня – вічна і непереможна!

 

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови