Перемоги збірної МГО «Євроклуб Лубни» на відкритому чемпіонаті з грепплінгу

1 червня з нагоди Дня захисту дітей  у Полтаві відбувся відкритий чемпіонат з грепплінгу. У змаганнях взяло участь 6 команд, це  близько 115 учасників. Збірна  МГО «Євроклуб Лубни» також була  учасником чемпіонату.

Змагання розпочалися з урочистого відкриття, на якому виступили представники місцевої влади та організатори заходу. Вони привітали спортсменів та гостей, відзначивши важливість популяризації грепплінгу як виду спорту, що поєднує в собі різні елементи боротьби.

Лубенці продемонстрували високий рівень майстерності та спортивного духу. Змагаючись з найсильнішими спортсменами з різних регіонів України, наша команда виборола почесне 2 загальнокомандне місце,

Борці МГО «Євроклуб Лубни» відзначилася у кількох вагових та вікових категоріях, здобувши численні перемоги. Кожен поєдинок був напруженим та вимагав від спортсменів максимальної концентрації та технічної підготовки. Активна підтримка вболівальників мотивувала спортсменів.

Організатори заходу відзначили високий рівень виступів учасників, подякували командам за чесну боротьбу та спортивну майстерність. Збірна МГО «Євроклуб Лубни» отримала заслужені нагороди та подяки. Успіхи лубенців - це  стимул  для їх подальших тренувань та підготовки до  наступних змагань.

Організатори та гості заходу, серед яких були як професійні спортсмени, так і аматори, висловили задоволення рівнем проведення турніру, гостинністю  Полтави.

Змагання з грепплінгу стали чудовою можливістю для спортсменів перевірити свої сили, обмінятися досвідом та знайти нових друзів у спортивному середовищі.

Додати коментар

Меню

Перекладач жестової мови
Ти як?
Ти як? Перекладач жестової мови